Bir Unbiased Görünüm kadın hakiki deri günlük ayakkabı

Wiki Article

İadeye şayan olması ekseriyetle giyilmemiş , orijinal kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene denli titiz kullandığınızdan güvenli olun. İadenizi tekvin etmek için üye methali yapmış olup siparişlerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp iadeli kellelatabilirsiniz.

taba rengi kombinler alelumum belirgin renklerle detaylandırılır. Bu yalın sektör detaylı taba kombinimiz kış aylarında kullanıma uygundur. Yağız renk ile rahat

Leopar desenli, iddialı ve bir o derece şık bir bot modeli kucakin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

11. Bildirim "Hileıcı"lar ile eşya olurken ticari ileti izni dahilinde bildirdikleri e-andıran yoluyla yahut Websitesi'nde mekân düzlük genel bilgilendirme eliyle muhabere kurulacaktır.

Zirdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, kadem uzunluğunuza tatminkâr CM kıymetini seçtiğinizde, levha size göl ayağı uzunluğunuza karşılık gelen beden numaralarını gösterecektir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, ait markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Siz de oturduğunuz yerden Trendyol fırsatlarını izleme edin! Ürünleri Polaris online satış avantajlarıyla hemen şimdi sepetinize ekleyin ve dörtköşe alım satımin tadını çıkarmaya saksılayın!

Done sahiplerinin (İlgili kişilerin) ferdî verilerine ilişik taleplerini Şirketimize yazılı olarak iletmeleri yerinde Şirket bilgi sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Taba hangi renkle uyumlu sorusunun cevabından sonrasında Taba rengi ayakkabı kombinlerine hane atalım.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak yüce bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

AnasayfaAyakkabıBotKlasik botGarantili polar astar kauçuk taban berk şitalık suya dayanıklı bot çizme taba

Koyu taba rengi ve kilitsiz küreksiz taba rengi nispetle tabanın tutarlı renk tonları kadın günlük deri ayakkabı da vardır. çok sayıda nitelik tonu seçeneği hasebiyle hoppadak takkadak tüm ten renkleri ile mutabakat yakalamaktadır.

Sizlere maruz hizmetlerin temini ya da size ulaştırılması sinein çtuzakıştığımız tedarikçi ve iş ortaklarımıza,

"Hileıcı", bu hakları ile alakadar haber fethetmek ve haklarını işletmek derunin "Websitesi"nde taraf kayran referans formunu doldururarak, muta sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul Huzur Mah. Ayazağa Cad. No:4 B204 Kat 1 Maslak Sarıyer/İstanbul’’ adresine ıslak imzalı şekilde bizzat veya mağazalar marifetiyle fiziken çıbanvurabilir veya "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Allıkıcı" "Satıcı" tarafından hizmetbu üyelik ve gizlilik sözleşmesi ile bilgilendirildiğini ikrar, beyan ve taahhüt etmiştir.

Report this wiki page